hits

Vaktmester for kroppen.

 

Kroppen vår er en maskin som inneholder mye fin motorikk. Egentlig så er det litt merkelig at vi ikke trenger å ta et maskinførerkurs for å styre vår egen kropp. Kroppen vår er vel den mest dyrebare maskinen som finnes på denne jorden og hadde denne for eksempel vært en gravemaskin så kunne vi jo bare ha prøvd å styre den uten maskinførerbevis. Da hadde vi fort blitt stoppet , enten av egen uvitenhet og evne eller av politi og arbeidstilsynet.

Nå har det seg slik at eg nok er over gjennomsnitt opptatt av kroppen min og kroppens organer. Mitt liv er nå blitt slik at denne hersens diabetesen styrer mer av dagene mine og hvordan kroppen oppfører seg, en eg setter pris på.  Skulle nesten tro at eg har mitt eget politi, et eller annet sted i kroppen som samarbeider med mine organer, uten at hjernen min får beskjed om dette.

Eg møtte en klok mann for et par måneder siden, som sa noe veldig smart. Han sa at kroppen sin jobb er å produsere livskvalitet. Eg har tenkt en del på denne setningen siden da. La meg fremover ha fokus på llvskvalitet. Hva må til for å få dette på plass? Hvordan får eg kroppen til å bli med å snakke samme språket som eg, og hjernen min vil ?

Tja, dette er jo noen spennende spørsmål som eg må ta tak i. Det er på tide å innføre kvalitetskontroll og kvalitetssikring. Rett og slett lage mitt eget kvalitetssystem som sørger for at livskvalitet og livskraft blir det som betyr noe fremover.

oyvindholen.wordpress.com

#blogg #blogglisten #hverdag #diabetes #kroppen #livskvalitet #politi #maskin #fokus #kvalitet #fremtid

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv