hits

3 Milliarder!

Facebookgruppa 1 Million skritt har vokst større en stor. Det er for øyeblikket veldig nærme 3000 medlemmer. Alle disse medlemmene har som mål å gå 1 Million skritt på 100 dager. Dette er helt rått og det blir sykt mange kilometer av dette!

Eg har lekt meg litt med disse talla, bare for å sette dette i perspektiv:

På en kilometer bruker eg ca 1250 skritt, så eg bruker dette som utgangspunkt for mitt regnestykke. Tar man da alle de millionene med skritt som 3000 mennesker legger bak seg så har vi i april gått 2,4 millioner kilometer!

Det er sykt langt!

Vet du hvor langt det er rundt jorden, ved ekvator? Eg vet, eller for å si det som det er, Google fortalte meg det. Det er er 40 075 kilometer + noen få meter.

For  å gjøre det enkelt for oss selv så runder vi ned til 40 000 km.

Nå nærmer vi oss det som er virkelig imponerende. Dette som startet med en tanke som eg sa høyt til Lars Zachariassen  har nå blitt til en folkebevegelse. Om vi alle sammen hadde deltatt i en stafett, hadde vi lagt bak oss en distanse som tilsvarer 60 ganger rundt joden.

Når alle er ferdig med sine 1 million skritt tilsvarer dette at vi alle sammen, samlet, har gått rundt jorden 60 ganger!

Det er vanvittig langt og det er sinnsykt mange skritt!

Eg er stolt over å få være en del av dette!

Om du ikke allerede er med, så hiv deg med.http://www.facebook.com/groups/277634206093965/

Det er ikke for seint å begynne!  

Og du.....

"Gjør dette for din egen del og ikke sammenlign deg med andre! Litt er mer en ingenting!" Sitat Lars Zachariassen.

-Kjell Arild

#blogg #blogglisten #gå #tur #trening #hverdag #livskvalitet #folkehelse #2018 #diabetes

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv