hits

1 Million skritt - Hvor skal det ende?

Eg gikk til Lars Zachariassen Med en idè. Han tente på den og satte himmel og jord i bevegelse for å få hele Norge med seg. Sammen skapte vi 1 million skritt på 100 dager! 

2 dager etter at ideen var født var Facebook gruppa startet og vi var i media, for første gang. Lite ante vi da at dette skulle ble det første av mange og som 9 dager etter på skulle føre oss til tigerstaden og direktesending på nasjonalt tv!

Det er jo helt sykt at 2 gutter fra landsbygda plutselig blir flydd inn til Oslo av Tv 2 for å snakke i 6 minutter og 35 sekunder om en liten og enkel ide som handler om å reise seg opp fra sofaen og få et bevist forholdt til å bevege kroppen. 

Det har kommet folk på døra og spurt hvordan de kan få bli med på dette. Eg har blitt stoppet på gata av folk som heier på oss. Ble gjenkjent på flyet hjem fra Oslo og fått oppmuntrende meldinger på telefon. Eg er dypt takknemlig for den responsen som 1 million skritt har fått. Eg må klype meg i armen for å sjekke at dette er virkelig og ikke en drøm som eg snart våkner fra.

I dag skriver vi 8. Januar og eg har gjennomført de første 7 dagene av de 100 som eg har lovet det norske folket. Eg ligger bra ann og har et snitt på ca 13000 skritt pr dag. 

Det som tar mest tid om dagen det er faktisk å sitte foran pc`n og godta nye forespørsler om medlemskap og samtidig lese alle de fantastiske historiene om hva dette betyr for medlemmene. Eg er utfattelig stolt over hva dette har blitt og eg blir skikkelig rørt av alle de fine historiene som deles i gruppa.

La meg avslutte med kloke ord fra Lars Zachariassen

"Gjør dette for din egen del og ikke sammenlign deg med andre! Litt er mer en ingenting!"

Det er ikke for seint å bli med. Meld deg inn her:

https://www.facebook.com/groups/277634206093965/

#blogg #blogglisten #hverdag #2018 #trening #mosjon #gå  #1millionskritt #motivasjon #helse #velvære #tv2 #godmorgennorge #gmn #nrk 

2 kommentarer

linnogjohnny

08.01.2018 kl.11:30

Så herlig å lese! En super ide og vel fortjent alt som har skjedd dere. Lykke til videre med prosjektet :) Hilsen Linn

kjellarild

08.01.2018 kl.13:10

Takk, Linn!

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv