hits

En positiv tanke om morgenen kan endre en hel dag !

Denne lappen skrev eg for en god stund siden. Dette ble gjort på et tidspunkt der det var en del negativitet og sur stemning i huset og eg tenkte det at her må det gjøres noe. Etter litt tenking kom eg på at en eller annen gang, eller plass så var det noen som fortalte meg om dette med små lapper som lå rundt i huset. Dette var lapper med små budskap og bekreftelser på at man var glad i hverandre.

Denne lappen har vert borte en stund, før den helt plutselig for noen uker siden plutselig stod der foran meg. Festet mellom tannkostholderen og speilet. Vet ikke helt hvorfor men det var jo tydelig at den skulle fortelle meg noe, og at det var noen i huset som ville fortelle meg noe. Hvem det er vet eg fortsatt ikke....;-)

Ta en ekstra titt på bildet og kjenn litt på ordene.... At en liten og enkel setning kan bli så meningsfull.

En positiv tanke kan endre en hel dag!

Er det dette som kalles visdomsord? 

Eg har tenkt lenge på å skrive dette innlegget, men det var først i dag inspirasjonen var på plass. Om dette skyldes min datter eller om det var tilfeldig, Tja, hva tror du ?

Min datter våknet idag tidlig og ropte inn til meg? Pappa!! kan eg komme inn og kose litt før vi står opp? Siden dette var rett før klokka ringte og vi hadde det ikke spesielt travelt denne dagen var jo ikke dette noen dum ide. Dermed så lå vi der og sløvet og snakket litt om alt og ingenting. Egentlig så storkoste vi oss og etterhvert så kom samtalen inn på hva som måtte gjøres den neste halvtimen: På badet å kle på seg varme klær (noe ho i utgangspunktet ikke kan fordra) videre til kjøkken å spise frokosten, som vanligvis tar en evighet.

Dermed så hadde vi en plan som vi begge var enige om. Tror du at den fungerte? Jenta stod opp kledde på seg og fikk i seg mat og var klar til skolen helt uten mas og diverse hundre andre ting som ho bare må . Det var rett og slett harmoni i familien!

Etter å ha fått ungene avgårde ble eg sittende å gruble litt over dette, og vipps så var en liten papirlapp med noe enkle ord testet ut og skrevet ned i denne bloggen.

Ha en fin fin dag alle sammen og ikke glem de positive ordenes makt!'

#blogg #familie #kjærlighet #datter #visdom #positiv #ord #makt #kos #pappa #budskap #harmoni #nyttår #2018 #tanker

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv