hits

Dag 1 på vei mot 1 million....

Mandag morgen, det er helt stille i huset. Resten av familien sover,vi er alle utslitt etter nattens nyttårsraketter og alt for mye rødbrus og diverse. Eg sitter her og prøver å finne noe kloke og motiverende ord for å komme igang. For det er nå det virkelig begynner. Det er første dagen i et nytt og ubrukt år. Med et nyttår følger det selvfølgelig dårlig samvittighet og tanker om et nytt og bedre liv.

Eg har vert litt vel stor i kjeften og sørget for at eg har et nyttårsforsett som hele Norge nå vet om. Det er absolutt ingen vei tilbake. Men det verste av alt vet du hva det er? Eg gleder meg virkelig til å sette igang  på turen mot mine 1 million skritt på 100 dager.

Eg og Lars Zachariassen har laget en facebook gruppe der det nå er over 1000 stk som er med i. Tenk det, 1000 stk som skal gå 1 million skritt hver. Man kan nesten si det slik at vi kommer til å sette et kraftig avtrykk på jordens overflate. 

Det er ikke for seint å bli med, det begynner idag og det er ikke om som er saken her, men når tid! Når tid når du din million? Hiv deg med å bli med oss! Vi er en gjeng der alle heier på alle. Og vi er alle slags mennesker. Alt fra de som sliter med sykdommer som gjør det nesten umulig å komme seg ut av senga, til skikkelige sportsidioter. Poenget er at vi alle heier på akkurat deg og vi er alle mennesker som trenger støtte og et klapp på skulderen i ny og ne!

Uansett hva du finner på, så ønsker eg deg et riktig godt nyttår. Nå er det på tide å komme seg ut for å starte innhøstingen av mine 1 million skritt!

-Kjell Arild

Du finner facebookgruppen vår her:https://www.facebook.com/groups/277634206093965/about/

#blogg #nyttår #januar #mandag #trening #helse #diabetes #1millonskritt #hverdag #støtte #omsorg #velvære #godfølelsen

 

 

 

 

Én kommentar

Jon Sverre

14.01.2018 kl.16:14

Hei. Syns det et ett flott tiltak dere utfører. Er det andre aktiviteter som kan regnes som skritt? For eks sykling eller lignende.?

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv