hits

Blosukkerhel&%#e og Hr. Angst!

pinterest.com

Her om dagen satt eg å leste et innlegg på levmeddiabetes.no om en fyr som fortalte om helt vanlig dag i en diabetikers hverdag. Eg fant fort ut at dette var hans hverdag og ikke min. Atter en gang fikk eg bekreftet hvor inviduell denne sykdommen er. Han beskrev en dag der blodsukker var veldig jevnt og alt fungerte som det skal. 

Mitt blodsukker fungerer ikke slik. Tror eg kan telle på en hånd de dagene blodsukkeret har vært jevnt gjennom en hel dag. Hos meg er det vanlig med store svingninger. Og eg har skjønt at eg ikke er alene om det. Har lest en del blogger i det sist om folk med diabetes som sliter med det samme blodsukkerhelv&%e som eg gjør.

Han beskrev en annen ting som eg kjenner meg veldig godt igjen i, og det var dette med angsten som kommer snikende når du befinner deg i en lesesal, kinosal, eller liknende. Etterhvert som det setter seg folk rundt deg og eg oppdager hvor mye bry eg lager om eg må reise deg å forlate salen, dess mer sniker angsten seg innover meg. Eg blir så nervøs att bare tankene er nok til å få blodsukkeret til å skyte i været. Panikken legger seg som et tungt slør, og eg må  sjekke 100 ganger om sjokoladen ligger i jakken. 

Det er komplett umulig for meg å nyte en film i en sal med mennesker, om ikke sjokoladen er på plass.

Du kan lese hele artikkelen her: http://levmeddiabetes.no/2017/12/en-dag-i-livet-studiedag/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

#blogg #blogglisten #hverdag #diabetes #angst #blodsukker #normal

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv