hits

DeeJay livet i Rogaland på 90 tallet!

pinterest.com

 

Det begynner å bli en mannsalder siden eg begynte å spille på diskoteker og nattklubber. Det hele startet på Jæren Hotell i februar 1991. På den tiden var det diskotek i kjelleren på hotellet. Et rimelig kjent og populært sted på 80 og 90 tallet. 

Før dette hadde eg spilt på firmafester og privat fester rundt om kring. Nå var det på tide å ta dette til neste nivå og dermed så ble eg og direktøren enig om at vi kunne samarbeide. Her ble eg værende noen måneder før det bar videre først til Egersund og Evita Dancing. Dette ble senere til Lord Pelly og er idag Corner. Dette er kanskje et av de få utesteder som eg har jobbet på og som fortsatt eksisterer, i en eller annen form.

For meg så er det Rockefeller Night Club som er den store opplevelsen når det gjelder dj jobber på 90 tallet i Rogaland. Eg begynte her med månedsengasjement før eg ble fast ansatt som Dj og ansvarlig for all markedføring og underholdning. 

Dette var en fin tid. Vi var en gjeng mennesker som gikk veldig bra sammen og vennskap for livet ble dannet. Rockefeller var åpent 3 dager i uken og vi hadde mange spennende arrangementer. Hvem glemmer vår lokale variant av Reisesjekken? Det ble en del jærbuer som ble sendt til syden på Rockefeller sin regning. Lurer på om noen av disse er kjærester idag?

Det ble og en del meget bra konserter. Vestlandsfanden var jo et fast innslag og garantert fullt hus. Men vi hadde og noen lokale band som overrasket, husker spesielt Charlies Junkfood. De ble booket onsdagen i påskeuka og hadde før dette kun spilt på privatfester rundt om på Jæren. Vet ikke hvem som ble mest overrasket vi eller de, men de trekte iallefall fullt hus og fikk seg en kveld de fortsatt husker, 24 år senere.

Våren 1994 var det slutt på Rockefeller for min del og mitt eventyr som DJ rundt omkring i Norge startet. Eg fikk besøkt mange små og store steder i landet vårt og var vel innom ca 50 forskjellige diskoteker og nattklubber på veien. Det ble faktisk også noen flere måneder i Rogaland på begynnelsen av 2000 tallet. Da var det Stavanger og Cobra som var plassen min.

For alle som har levd noen år og beveget seg ute på diskoteker på den tiden så vet dere at Cobra hadde ryktet på seg for å være sjekkestedet for voksne mennesker i Stavanger. Dette var jo for såvidt sant og det gjorde det og til et kult sted å jobbe på. Da fikk eg spille for det publikumet som var ute for å danse å kose seg. :-) 

Cobra var den nest siste stoppen på min Norgesturne. Siste stedet eg besøkte var Svalbard i februar 2002.

En ung Kjell Arild i DJ boksen på Rockefeller Night Club.

#blogg #dj #bryne #egersund #stavanger #norge #party #fest #konsert #90tallet #vestlandsfanden #helg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv