hits

Eg ble drapstruet!

Ordene som falt var: "eg skal drepe deg når eg treffer deg på utsiden". Dette kan vel ikke oppfattes som noe annet en en trussel.

Dette skjedde rundt årtusenskiftet i en by på østlandet, mens eg var på jobb som DJ. Eg jobbet på et utested som slet med at det var feil klientell som vanket der. Som et ledd i å få ryddet opp i dette og samtidig sørge for at det ble et mer attraktivt sted for danseglade damer fikk eg en kveld beskjed om å ikke spille ønsker fra det uønskede klientellet. 

Det var en lørdagskveld som alle andre og folk begynte å strømme til, og dansegulvet hadde begynt å leve. Plutselig kommer det en fyr av den uønskede typen opp og ber meg om å spille hip hop musikk. Noe eg da sier nei til og det skulle eg nok aldri ha gjort. Det ender med at denne fyren ikke aksepterer mitt svar og begynner å bli rimelig ufin i kjeften sin. Eg står på mitt og beklager at eg ikke kan oppfylle hans ønske om hip hop. Det er da ordene faller:

Eg skal drepe deg når eg møter deg på utsiden!!!

Dette medfører at eg tar mikrofonen og tilkaller vaktene og sørger for at denne fyren blir kastet ut. Og her kunne historien sluttet. Men, neida! Et par timer senere ser eg fyren stå å glise til meg på dansegulvet. Eg blir forbannet og tilkaller vaktene på nytt og ber om at han skal kastes ut. Det er da eg blir virkelig forbannet!

Eg blir forklart at denne fyren har snakket med daglig leder som har tilatt at han kan komme inn igjen! Javel, tenker eg. Her er eg blitt bedt om å hjelpe til med å bli kvitt uønsket publikum også har ikke daglig leder rygg nok til å stå for det han pålegger oss andre. Hva slags sted er dette. Her er det jo livsfarlig å oppholde seg. Hva om den neste som truer med å drepe virkelig gjør det? Det var rett før eg skrudde av musikken og gikk min vei. Eg var meget tydelig på hva eg mente om ledelsen her og det endte opp med at det stod en vakt ved siden av meg resten av den kvelden!

Neste morgen reiste eg fra stedet og har aldri satt min for der igjen!

Hva hadde du gjort om du ble drapstruet fordi du gjorde den jobben du var satt til, og din nærmeste leder ikke stod opp for deg?

#blogg #hverdag #dj #party #helg #dans #musikk #drap #trussel #ledelse #tillitt 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv