hits

Når turen blir bedre en forventet!

Da var det ny uke og nye muligheter. Eg sitter her med kaffekoppen og mimre over den gode treningsturen min i går kveld. Planen var en stille og rolig økt og eg hadde lastet Spotify med alle ti i skuddet hitsa fra 80 tallet. Eg skulle rett og slett ut og kose meg med mosjon og gode gamle hits på øret.

Forbereder meg som vanlig. Begynner et par timer før og fjerner alt av insulin fra kroppen. Starter turen i 18 tiden innover i sandtangen. I hodet mitt er alt klart for en stille og rolig kosetur og Return spiller "To the top" på øret mitt.

Men plutselig så skjer det noe, dette går jo mye fortere en eg hadde tenkt, kroppen vil visst mer enn hodet i dag. WOW!! for en opplevelse, her er det bare å gi gass. De neste 3,5 kilometrene går unna på rett over 20 minutter og eg er fremme ved målet. På tide å sjekke blodsukker. Det går nedover og eg fyller opp med vann og energi gel før eg tar fatt på tilbaketuren. Det går opp for meg at et av mine små delmål er i sikte: 5 kilometer på under en halv time er et mål som eg har hatt for meg selv og som nå er oppnåelig. 

Noen minutter etterpå snakker dama i treningsappen til meg og forteller at eg har passert 5 kilometer på 29 minutter og noen sekunder. Yes!! Her har eg oppnådd et lite delmål helt ut av det blå. Nå har eg virkelig vært flink og belønner meg selv med å gå de siste 2 kilometrene hjem. Må jo ikke ødelegge den gode snitt tiden.

Dette var jo bare helt perfekt. Her synes eg at treninga har gått tungt og trått i det siste. Har liksom vært veldig tungt etter at eg gjennomførte 3 - Sjøersløpet. Men dette var visst dagen der ting slapp litt. Superfornøyd med meg selv!

Klarte til og med å holde blodsukkeret under kontroll. Det ble ingen føling og heller ikke noen skyhøye verdier i etterkant.

Kan vel ikke få en bedre start på uka?

Og for dere som lurer  så ble det advent i huset, turn oppvisning med ungene og eg slapp unna shoppingturen!

#blogg #hverdag #uka #mandag #søndag #trening #løping #tur #diabetes #rekord #mål #spotify #musikk 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv