hits

Dette er en fin tirsdag!

Som eg nevnte tidligere idag så har eg et heller anstrengt forhold til tirsdager. Dagen idag har vert beviset på at ting ikke alltid blir som du forventer. Eg har de siste par dagene kjent at Hr Depresjon holder på å banke på. Eg har begynt å lære meg symptomene på når tid han har tenkt å kødde med meg. Hans første triks er å kødde med søvnen min. Der har han vert effektiv de siste par nettene. 

Allerede da eg våknet i dag så bestemte eg meg for at idag skal det jobbes effektiv for å fjerne han, derfor har eg vært ute på en halvannen times treningstur og satser eg på en god natt søvn.

Ellers så fortalte eg tidligere om et møte eg skulle ha i dag og det må eg si gjorde dagen min perfekt. De mest spennende 15 minuttene eg har hatt på veldig lenge. Eg har noen mål og drømmer i forbindelse med alt dette som skjer med meg og diabetesen. Takk, Lars!

Appropo dette med drømmer. Guttungen har nettopp dratt ned på stadion på fotballtrening. Eg må innrømme at eg har store drømmer angående han og fotball. Ser for meg et liv som pensjonist i nærheten av der han spiller fotball når han blir gammel nok til å få betalt for kunstene sine. Så får vi se om det blir Barcelona eller Liverpool som blir hjemmet vårt om 10 til 12 år.

Ønsker dere alle en fin kveld.

#blogg #blogglisten #fotball #drømmer #trening #depresjon #barcelona #liverpool #diabetes #pensjonist #tirsdag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv