hits

Morgenkos og hushjelp.

Dagen igår er fortid og en ny og ubrukt ligger foran oss.Vet ikke hvordan det er med deg, men for meg så er tirsdag absolutt den verste dagen i uka. En tung dag å komme seg igjennom. Og det blir ikke lettere når været består av regn, vind og 5 grader. Men ikke sikkert det blir slik i dag. En slik dag der ungene blir ekstra glad i deg fordi du sier til de at i dag vil de blir kjørt til skolen.

Som eg har skrevet om tidligere så har vi hatt hushjelp. Og det må eg si, for et fantastisk konsept dette er. Ho var meget flink og nå går vi rundt og nyter et superreint og ryddig hus, samtidig som vi har hjulpet noen som trenger det et annet sted i verden. Så får vi se hvor lang tid det går før ungene igjen sørger for at vi har et hus som har alle tegn på at her i huset lever vi i den ekte verden, og ikke i et dukkehjem.

Nå er det bare å få opp varmen i huset, nyte et par kopper kaffe, mens eg sitter her og skriver til deg. Om et par timer skal eg ut å treffe en spennende fyr. 

Dette kan jo absolutt bli en fin dag. Hva er dine planer idag ?

Bildet over et tatt idag tidlig og var et øyeblikk som varmet en trøtt pappa, mens han satt og spiste frokosten sin.

#blogg #blogglisten #hverdag #tirsdag #kos #morgen #hushjelp #unger #uvær #regn #kaffe

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv