hits

Ny medisin på gang...

Dagens besøk på sykehuset var en ambivalent opplevelse. Kom inn 40 minutter for seint. 10 minutter etterpå var eg på vei ut til bilen, legen hadde et møte han måtte nå. Kort fortalt så er endte det opp med at eg nå skal få prøve en ny insulin som nettopp har kommet på markedet. Den er såpass fersk at det er bestillingsvare på apoteket. 

Det som er med denne er at den raskere kan hjelpe meg med å få fjernet de høye toppene i blodsukkersvingningene. Samtidig så kan den muligens hjelpe til slik at eg kan gjennomføre løpinga mi. Fordelen med denne er at den virker veldig raskt og har kort virketid før den er oppbrukt. Dvs at den virker fort når eg merker at eg trenger å sette insulin for å få ned blodsukkeret og den er raskere ute av kroppen når eg vil trene og ikke trenger insulin.

Eg må fortsatt passe på og være på vakt, men forhåpentligvis kan det bli mindre av alt og kanskje eg slipper å bli så forbannet sliten av berg og dalbane dagene mine og samtidig kunne være tilstede for familien min.

Tiden vil vise. Her må vi prøve det som prøves kan. 

Når det gjelder det tekniske utstyret mitt som insulinpumpa og blodsukkermåleren så fikk eg beskjed at eg hadde det beste som er på markedet nå. Både eg og legen vet at det finnes bedre men det er ikke godkjent for det norske markedet enda. Typisk norsk, verdens rikeste land men vi betaler ikke for mer en det som er definert som godt nok. Vi fortjener vist ikke det beste her i verdens rikeste land. Det finnes et system som lar Hege sjekke blodsukkeret mitt via mobiletelefonen sin. Da hadde ho hatt full kontroll på svingningen mine og stukket til meg litt mat når eg trengte det, dvs at alle rundt meg nok hadde kunnet slappe litt mer av. 

#blogg #blogglisten #hverdag #medisin #insulin #blodsukker #familie #lege #sykehus #norsk #fiasp #dexcom5

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv