hits

Vi får oss hushjelp!

Vi gleder oss sinnsykt til mandag, da får vi oss hushjelp som skal hjelpe oss med å holde huset rent og pent. Det skal bli digg å slippe å vaske klær, brette klær, legge på plass klær, vaske opp og alt det andre som følger med kan du si. 

Nå kan vi endelig slutte å rydde etter oss. Vi kan gjøre slik som ungene allerede gjør, kaste fra oss alt der vi står. Nå har vi noen andre som rydder etter oss. Vi slipper å vaske gulvet, vi slipper å støvsuge og vi slipper å fjerne søppel. Dette skal bli kanonbra!

Ho som kommer er  ungene sin favoritt barnevakt, de kan ikke få oss ut av huset fort nok når ho kommer for å passer på de. Derfor er det jo perfekt at ho nå trenger å tjene noen kroner og spurte oss om vi ville ha hushjelp.

Dette er jo en skikkelig vinn vinn situasjon kan du si.

Bare så synd at dette kun vil vare en dag da  det dreier seg om innsamling av penger til  barnehjem og skoler i Bolivia. 

Men men, vi få nyte det så lenge det varer også er det aldri feil og støtte en god sak. 

#blogg #blogglisten #hverdag #mandag #hjelp #hushjelp #penger #rydde #vaske #barnehjem #skole #bolivia #unger #søppel 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv