hits

Lekser og slikt!

Klokka har passert skoleslutt og husets sjefer, eller engler om du vil, har kommet seg hjem fra skolen. Det er på tide å forberede seg på kaostimen, eller lekser som det heter på skolespråket.

Dette året har antall unger som trenger hjelp til lekser gått ned fra 3 til 2, men allikevel så er dette en daglig øvelse i tålmodighet, lære seg å vente på tur og ikke minst eksamen for meg i å telle til 10. Selvfølgelig roper den ene om hjelp mens den andre driver med høytlesning. Eller så er den enne eller begge drittsure og pissleie av alt som har med skole å gjør denne dagen. Og da vet vi som er foreldre at her trengst alt av triks og trøst for å komme i mål med leksene før det er på tide å få sendt de avgårde til diverse fritidsaktiviteter.

Mann kan jo bli matt av mindre. Her er eg en enkel mann, gammel nok til kunne ha vert bestefar, satt til å hjelpe 2 utålmodige hjerteknusere, av det til tider irriterende slaget, til å tilegne seg kunnskap og evnen til å utføre oppgaver de er satt til på et selvstendig vis. Det er tross alt en mening med disse leksene selv om både eg og ungene av og til har problemer med å finne denne meningen.

. Hjelp og halleluja kor flink eg er! Vi kommer i mål hver eneste dag og vi har jo verdens beste unger!

#blogg #hverdag #unger #skole #lekser #flink #bestefar #far #mor #voksen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv