hits

Tanker og en kopp kaffe.

Søndags frokosten er nettopp ferdig og ute blåser nordavinden surt og kaldt. Ungene er samlet på sofaen og ser på film. Hege har blitt angrepet av lungebetenelse og har pakket seg inn i den andre enden av sofaen. Eg for min del har slått på pcn og beveget inn i bloggverden, med en kopp kaffe.

Dette med å blogge er en fasinerende ting. Må vel innrøme at eg har blitt litt hektet på dette. Det er nok flere grunner til dette og den ene grunnen er vel dere lesere. Utrolig fasinerende å se hvor mange som faktisk tar seg tid til å lese innleggene mine. Og så er det en del fine tilbakemeldinger som dukker opp.

Idag fikk eg en tilbakemelding fra noen som eg nesten må kalle kjendiser. For du er vel kjendis når du har egen tv serie på norsk tv ?

Kommentaren fortalte meg at eg hadde truffet blink med mitt innlegg: Revolver og termometer. Slikt varmer.

Den andre grunnen til min nye avhengihet er nok det at det er en utrolig bra terapi for meg selv å få sette ord på ting, som eg sitter inne med. Eg er jo en stolt mann, og stolte menn er vel ikke verdensmestere på å fortelle om sine følelser. Må innrømme at det har kommet en del tårer når eg har skrevet de mest personlige innleggene. Eg og Hege har en fin ordning angående dette med blogging. eg skriver og ho leser korektur. Genial orrdning, ho får vite om mine tanker og følelser rundt diabetsen min og eg fremstår som litt bedre i norsk rettskriving enn eg egentlig er. :-)

En annen kul ting er det at bloggen min er blitt fanget opp av en nettside som handler om dette å leve med diabetes. De ønsker nå at eg skal skrive et par innlegg for dem. Dødskult, det finnes folk der ute som ønsker at eg skal skrive for dem.

Kanskje det er på tide å utvide innholdet på bloggen min. Begynne å skrive om flere emner en bare diabetes og alt det som den fører med seg.

Hva tror dere? Sette ord på opplevelser fra gamle dager, erindringer om livet her og nå ? Det er mye som spinner i toppen på denne mannen....

Uka som har gått har det vert høstferie her i huset. Ungene har sovet lenge om morgningen og vert desto lenger oppe om kveldene . Foreldrene har fått sove til de våkner av seg selv. Vekkerklokker har vert bannlyst denne uka og det har vert utrolig deilig å få et par timer ekstra om morningen. Sesielt de nettene der eg ikke har fått sove skikkelig. Kjenner at dette har vert bra for meg og at Hr depresjon ikke er fullt så glad for dette. Ikke fullt så lett for han å få ødelege dagen min, kan du si. Appropo dette med slitsom diabetes og depresjon.... tror eg har satt verdensrekord i legebesøk de siste 2 ukene. I løpet av 10 dager så klarte eg å få til 7 legebesøk, noen bedre ? Utenom de vanlige besøkene til fastlege, sykehus og psykolog, ble det en tur til øyenlegen. Der ble konklusjonen at diabetesen er snill med øynene mine, men det er noen skygger som viser på det ene øyet mitt. Dette må sjekkes ut av eksperter. Kan vist være at hornhinna kan løsne. Det hadde ikke beveget seg inn i skapsynet enda, så eg hadde vist noen uker på meg før dette måtte utredes. Da er det bare å vente på en ny innkalling, og satse på at det ordner seg uten at det må noen kirugiske innngrep til.

Hvordan har uka di vert ?

Søndagen har passert 12 og det er på tide å få noen kilometer i beina. Ungene venter på at klokka skal bli nok til at de kan komme seg i bursdagsselskap, Eldstemann reiser til faren sin om noen timer. Hege kommer til å pleie sofaen resten av dagen i et forsøk på å jage lungebetenelsen på dør.

Ønsker alle en fin fin dag og avslutter med et bilde som viser min nye favoritt serie på tv.

#blogg #hverdag # høst #søndag #diabetes #kjendis #kjendiser #kaffe #unger #redneck #følelser #lege #depresjon #tv #serie #søvn #høstferie #frokost

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv