hits

Hva har du gjort idag ?

La oss begynne med dette, lille, uskyldige spørmålet: Hva har du gjort idag? Det hadde vert utrolig spennede om dere la igjen en kommentar, nederst i dette innlegget! :-) Du ser det at eg er egentlig en veldig nyskjerrig fyr. :-)

Eg har nettopp kommet meg hjem fra en treningstur og som ofte før så kommer inspirasjonene til bloggen på disse turene.

Dagen idag starter som de fleste dager. Våkne, komme seg på badet, videre til kjøkken og frokost. Hele ritualet avsluttes med kaffe og Pepsi Max før det er på tide å slå på Pcn for å lese nyheter og blogg.

Dagens kule blogg kommer fra: http://damerisinbestealder.blogg.no/1507757619_rydd_opp_etter_meg_bitch_str_det_med_liten_skrift_p_melkekartongen.html og den handler om melkekartongen som har en tendens til å ikke havne der den skal. Noen som kjenner seg igjen? Stikk innom og les den. Det er stor sjans for at du får deg en liten latter.

Rett over 12 er det å komme seg til legen en tur. Dette er et besøk som eg ikke har sett frem til, det er dialogmøte med lege og arbeidsgiver. Dette er i utgangspunktet ikke noe å grue seg til, men så var det dette med katastrofetanker og slikt. Det ble et bra møte og egentlig veldig greitt med et fellesmøte mellom meg, arbeidsgiver og legen min. Katten er liksom ute av sekken og alle vet hva vi jobber med og hvordan veien er videre.

Vel hjemme igjen ble det tid for å skrive en liten blogg der eg takker alle dere som gidder å lese det eg skriver her inne. Setter utolig pris på alle som er med meg på berg og dalbanen min.

Legen ba meg om å fortsette å ta vare på familien og samtidig fortsete med fysisk aktivitet. Eg tok legen min på ordet og heiv på meg treningsklær og alt det andre eg må ha med på tur. Tenkte meg ut et par timers tid.

Turen gikk til Njåskogen, for dere som ikke vet hva Njåskogen er så er det en fantastisk skog med gode løyper for fysisk aktivitet. Denne skogen ligger ved et stort vann, Frøylandsvannet. Vi er så heldige at løypene i Njåskogen er knyttet sammen med turløypa som går fra Bryne til Klepp på den andre siden av vannet. Vi har fått verdens kuleste bro, med verden kuleste navn: Midgardsormen. Eg hadde tenkt meg over til andre siden.

Kom meg aldri over denne broa. Etter 5 kms løpetur på våt asfalt og gjennomvåte sko begynte knea å si at de trengte en liten pause. Kan du være så snill å gå i stedet for å løpe! Kjell Arild? Hørte eg knea mine rope. Eg hørte på kna mine og målte like godt blodsukkeret. Blodsukkeret og knea mine var veldig enige idag. Gir ned! Kjell Arild. Eg heiv i meg det eg hadde av energigel og begynte å gå innover skogen. Vel framme til Midgardsormen var det på tide med en liten pause. Satte meg ned i gapahauken og begynte å resonere. Uansett om eg går over broa eller snur og går tilbake så er det like langt. Går eg tilbake så er det kortere å komme seg til en hovedvei der Hege eventuelt kan plukke meg opp, om det trengs. Eller eg kan gå over broa og satse på at blodsukkeret stiger nok til at eg kommer meg hjem på egne bein.

Hvilken vei tok eg, tror du?

Vel hjemme igjen så kan eg konstantre at eg klarte mine 2 timer med fysisk aktivitet. Klarte å få 14 kilometer i beina. Tempoet ble lavere en eg hadde tenkt men eg gjennomførte og det er tross alt det viktigste.

Så var det dette her med 3 Sjøers løpet da. Det er en måned til og eg har jo lyst å melde meg på, men hvor fornuftig er det akkuratt nå? Trenger heldivis ikke bestemme det idag.

Nei, nå er det på tide å hoppe i badekaret.

Og helt til slutt. Det ble en del regn på turen og eg har funnet ut at eg ønsker meg nye løpssko. Eg vil ha Goretex løpssko, aller helst av typen Brooks Ghost 9 Goretex.

#diabetes #trening #blogg #hverdag #helse

2 kommentarer

marianne kaspersen dignes

12.10.2017 kl.23:34

Takk for fin lesing! Er mektig imponert over treningen din, håper det en dag blir meg :). Håper du fikk et godt bad! Og at kroppen din er klart for løpet du skriver om :)

Ønsker deg en super helg!

kjellarild

12.10.2017 kl.23:41

marianne kaspersen dignes: 1000 takk for en fin tilbakemelding. Slike meldinger varmer.

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv