hits

Kjære Bent Høie!

Kjære Bent Høie !

Gratulerer med vel gjennnomført valg. Dette er vel en god bekreftelse på at regjeringen, og du, har gjort en bra jobb for det norske folk. Får håper at Erna er så fornøyd at du får 4 nye år i ministerposten din.

Grunnen til at eg skriver til deg er basert på en artikkel hos Nrk Hordaland om en 12 år gammel gutt, med diabetes som ikke får den hjelpa han ønsker seg.

https://www.nrk.no/hordaland/mobilapp-kan-hjelpe-diabetessyke-oliver-_12_-_-helseregionene-sier-nei-til-a-bruke-den-1.13685969

Eg selv bruker forrige generasjon av dette systement og har erfaringer som gjør at eg synes at det gir meg for dålig livskvalitet, og evne til å fungere i samfunnet.

Så, Bent høie: Hvorfor er det slik at vi er så vanvittig treige til å godkjenne, å få tatt i bruk, ny teknologi innenfor medisinen? 

Eg har et intrykk av vi holder oss til det som er godt nok, og  lar resten av verden ta i bruk ny teknologi, før vi tør å ta det heim til oss, her i Norge.

Tar eg helt feil  i dette?

Personlig så har eg brukt en del tid å lese meg opp på dette med transplantasjon av bukspyttkjertel, evt innsetting av insulinproduserende celler.

Hva er status her og hva er dine planer her fremover ?

Hadde satt pris på om du ville gi meg en tilbakemelding !

 

Mvh

Kjell Arild Ueland

Erfaren diabetiker.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv