hits

Hvor begynner man ?

Da er dagen kommet. Det er på tide for meg å begynne å blogge om et tema som eg ønsker å dele mine tanker og erfaringer om, nemlig et langt liv med diabetes og konskvensene dette medfører i dagliglivet til meg og min familie.

Nå er det jo sånn at de fleste av oss ikke kan relatere seg til sykdoimmer som ikke kas sees med det blotte øye. Mange av oss dømmer våre medmennesker deretter. Nå er det slik at min sykdom er en slik sykdom, og spør du min kone og mine barn om hvordan det er å folholde seg til dette, så har nok de et helt annet svar å gi. 

Tror det kjenner Dr Jekyll og mr Hyde bedre en det selv ønsker.

Personlig så har eg levd med den oppfatningen at diabetes ikke er noe som eg må bruke masse tid på, ta hensyn til, eller at den skal stoppe meg Dette har eg erfart, ved flere annledninger, ikke stemmer og det begynner å gå opp for meg at 36 år med diabetes beggynner å sette sine spor, både på kropp og sjel.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjellarild

kjellarild

48, Time

Mann på 48 år, gift med Hege og pappa til 3. Her vil eg blogge om litt av hvert som opptar meg. Har hatt diabetes siden 1981 og vi nok blogge mye om dette. Bor på Bryne

Kategorier

Arkiv